Žáci I. stupně mají další florbalové ZLATO!!

$article->head

ŽÁCI I. STUPNĚ VE FLORBALU VÁLÍ!!! MAJÍ DALŠÍ ZLATO!!!

Dnes se ve sportovní hale v České Lípě odehrál florbalový turnaj žáků 4.-5. tříd „JUNIOR OPEN“, kterého se zúčastnilo celkem 7 Základních škol.
Hrálo se systémem každý s každým. Stejně jako v minulém týdnu při jiném florbalovém turnaji ČEPS CUP, kdy naši žáci ve finále senzačně porazili po velkém obratu ZŠ Jižní, tak i dnes se rozhodovalo mezi těmito týmy – a opět byli úspěšní hráči Slovanky! Takové drama, co se ale na turnaji odehrálo, by nedokázal sepsat ani ten nejlepší hororový mistr.
Ve vzájemném zápase SLOVANKA – JIŽNÍ vedli žáci Jižní již 2:0, aby následně svůj náskok opět prohospodařili a zrodila se konečná remíza 2:2. To však nebylo vše! Když žáci Jižní odehráli svůj poslední zápas v turnaji, před žáky Slovanky zbývaly ještě 2 zápasy. Oba týmy (Slovanka, Jižní) byly bez porážky. Aby žáci Slovanky slavili 1.místo, museli ve zbývajících zápasech vyhrát o 13 a více branek!!! Takové skóre totiž měli v celkovém součtu žáci Jižní! To byl opravdu těžký oříšek!! Světe, div se!!!! Naši žáci to dokázali!!!! Ve zbývajících 2 zápasech vyhráli 9:0 a 4:0 a o jeden jediný vstřelený gól navíc odsunuli žáky Jižní na 2.místo!! To byl opravdu neskutečný a neuvěřitelný závěr turnaje! Naši žáci tak po minulém týdnu slaví další ZLATO!!!! Obrovská gratulace!!!

Výsledky našich žáků v turnaji:
ZŠ Slovanka – ZŠ Špičák  3:0
ZŠ Slovanka – ZŠ Lada  1:0
ZŠ Slovanka – ZŠ Nový Bor Náměstí  3:2
ZŠ Slovanka – ZŠ Jižní  2:2
ZŠ Slovanka – ZŠ Tyršova  9:0
ZŠ Slovanka – ZŠ Zákupy  4:0

Celkové pořadí turnaje:
1. ZŠ Slovanka Česká Lípa 16 bodů (22:4)!!
2. ZŠ Jižní Česká Lípa 16 bodů (21:4)!!
3. ZŠ Lada Česká Lípa
4. ZŠ Nový Bor Náměstí
5. ZŠ Špičák Česká Lípa
6. ZŠ Zákupy
7. ZŠ Tyršova Česká Lípa

Náš tým reprezentovali:
Denis Šámal, Vojta Veselý, Tony Babka, Jonáš Černobila, David Loun, Tomáš Novák, Václav Marek.

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 22.11.2023
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook