4. ročník - atletický rodinný čtyřboj

$article->head

ATLETICKÝ RODINNÝ ČTYŘBOJ NA ZŠ SLOVANKA

Ve středu 14.9.2022 na školním hřišti ZŠ Slovanka proběhl již 4. ročník atletického rodinného čtyřboje. Přestože od rána pršelo, v čase čtyřboje (16:00 – 17:30) si dešťové přeháňky vzaly na chvíli pauzu a umožnily rekordnímu počtu soutěžících rodin (21 přihlášených rodin!!) v pohodě celou soutěž absolvovat. Moc děkujeme za krásnou účast! Pod dozorem vedení školy (p. ředitel Špetlík, p. zástupce Policer a p. zástupkyně Černá) a vedení města (p. starostka Volfová, p. místostarosta Brož a p. místostarosta Turnhofer) soutěžily rodiny ve čtyřech disciplínách – běh 50m, skok daleký, hod míčkem a střelba na basketbalový koš.
Radost a nadšení všech malých dětí (soutěžících) nebraly konce a bylo zajímavé sledovat jejich zápolení v jednotlivých disciplínách. Celkovým vítězem se stala rodina Reicheltova, gratulujeme! V tento den nebylo důležité vyhrát, ale především se zúčastnit, užít si krásné sportovní odpoledne a pobavit se. K dispozici bylo občerstvení zdarma (koláče – makové, tvarohové a jablečné + točená limonáda či čaj). Nakonec si ceny odnesly všechny rodiny, což naše soutěž nepamatuje. Veliké poděkování patří především našim sponzorům – p. Křenková (cukrárna JUSTIN), p. Turnhofer (sklárna AJETO), p. Pitek (WILDCOOK Catering), p. Hejna (pivovar CVIKOV), p. Kozák (JIZERSKÉ PEKÁRNY).
Poděkování patří v neposlední řadě i celému organizačnímu týmu (p. Beránek, p. Jonášová, p. Fišerová, p. Trnková, p. Formánková, p. Hejlová, p. Policerová, p. školník Rusov) a vedení školy (p. Špetlík, p. Policer, p. Černá).
Přestože jsem uvažoval, že by to byl poslední ročník našeho tradičního rodinného čtyřboje, který je organizačně velmi náročný (především co se týče shánění sponzorů – ceny do soutěže, občerstvení), závěrečný aplaus všech přítomných rodičů a žáků s motivační řečí vedení města a školy naznačil, že pokračování této naší školní tradice je ještě na místě.

Mgr. Pavel Lebduška

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 14.09.2022
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook