Okresní turnaj ve VYBÍJENÉ

$article->head

SOUPEŘI NAD NAŠE SÍLY

Ve čtvrtek 21. dubna 2022 se na Základní škole Špičák, po dlouhém dvouletém odmlčení způsobeném Covidem, opět uskutečnil okresní turnaj žáků 4.-5. tříd ve VYBÍJENÉ.
Natěšenost žáků na první sportovní akci pořádanou AŠSK vzala hned před začátkem turnaje za své, jelikož se vyskytla nečekaná patálie se sestavou našeho týmu. Přes Velikonoční prázdniny onemocněli hned 4 hráči z nově složeného týmu a tak bylo potřeba rychle jednat a sehnat alespoň další dva náhradníky, což jeden den před turnajem nic pozitivního nepřináší, akorát starosti a stres.. Ale jak už každý víme, bylo by překvapením, kdyby vše šlo zařizovat hladce a v klidu.
Nakonec na turnaj odjela desítka hráčů, někteří z nich reprezentovali svoji školu vůbec poprvé v životě.
Okresního turnaje se zúčastnilo celkem 9 přihlášených škol, které byly rozděleny do tří skupin po třech týmech. Z každé skupiny si pak pouze vítěz zajistil účast ve finálové skupině, ostatní týmy již o konečné umístění nehrály.
Naši žáci ve své skupině A hráli proti ZŠ LADA a ZŠ NOVÝ BOR. Oba zápasy bohužel prohráli, umístili se tak na 7.-9. místě a přesvědčili se o tom, že hrát v hodinách tělesné výchovy a hrát na turnaji proti jiným školám je obrovsky výkonnostní rozdíl. Byla to dnes pro naše žáky veliká škola.

Výsledky ve skupině A:
ZŠ Slovanka – ZŠ Nový Bor u Lesa  3:17
ZŠ Slovanka – ZŠ Lada  6:10

Náš tým reprezentovali:
FIŠER Max, MALIARIK David, DVOŘÁK Jan (všichni 4.A), NOVOTNÝ Jan, VENCLÁK Pavel, VENCLÁK Martin (všichni 4.B), KUCHINKA Daniel, HRABAL Jiří, RADOŇSKÝ Adrian (všichni 5.B), MACHT Tomáš (5.C).

Mgr. Pavel Lebduška

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 21.04.2022
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook