Florbalová euforie pokračuje!!!

$article->head

FLORBALOVÁ EUFORIE POKRAČUJE!! TAKÉ ŽÁCI 8.-9.TŘÍDY ZŠ SLOVANKA SE STÁVAJÍ OKRESNÍM MISTREM A POSTUPUJÍ DO KRAJSKÉHO FINÁLE!!

Po úspěšném minulém týdnu, kdy žáci 6.-7. třídy získali ve florbalu titul okresního mistra, se ve středu 4.5. ve sportovní hale v České Lípě odehrál i turnaj jejich starších spolužáků 8.-9. třídy.
Turnaje se zúčastnilo celkem 10 škol, které si to mezi sebou rozdaly nejen o titul okresního mistra, ale i o jedno jediné postupové místo do krajského finále.
Žáci ZŠ Slovanka ve své skupině neprohráli ani jeden zápas (2 výhry, 2 remízy) a postoupili z 2. místa (spolu se suverénním Gymnáziem) do finálových bojů.
V semifinále si pak poradili se ZŠ Tyrše v poměru 3:1 a ve finále je čekalo stejně dosud neporažené Gymnázium (se kterým naši žáci ve skupině remizovali 2:2). Finále jako břemen, bylo vidět, že na sebe narazily nejlepší týmy turnaje. Nakonec se z vítězství 3:1 a postupu do krajského finále radují naši žáci ze ZŠ Slovanka! Navázali tak na své mladší spolužáky a mohou se chystat na vysněné krajské finále!!

Výsledky ZŠ Slovanky na turnaji:
ZŠ Slovanka – ZŠ Partyzánská  0:0
ZŠ Slovanka – ZŠ Zákupy  1:0
ZŠ Slovanka – Gymnázium  2:2
ZŠ Slovanka – ZŠ Sever  3:0
ZŠ Slovanka – ZŠ Tyrše  3:1 (semifinále)
ZŠ Slovanka – Gymnázium  3:1 (finále)

Celkové pořadí:
1. ZŠ Slovanka Česká Lípa (postup do kraje)
2. Gymnázium Česká Lípa
3. ZŠ Jižní Česká Lípa
4. ZŠ Tyršova Česká Lípa
5. ZŠ Partyzánská Česká Lípa
6. ZŠ Jablonné v Podještědí
7. ZŠ Zákupy
8. ZŠ Lada Česká Lípa
9. ZŠ Sever Česká Lípa
10. ZŠ Špičák Česká Lípa

Náš tým reprezentovali:

Tonda PHAN NHAT, Radek MATOUŠ, Jiří DOLEŽIL, Daniel ORNST, Jan SVOBODA, Jan KALVACH, Michal LEONENKO, Tomáš STRUHÁR, Petr ZÍTKO, Oskar KADEŘÁBEK, Andre KOZEL, Filip KUCHÁR, Justin KŘENEK, Petr PRAŽÁK, Denis HEŘMÁNEK, Martin RÝVORA.

Připojené fotografie

Autor: Pavel Lebduška
Publikováno: 04.05.2022
Ročník: 2019-2020
Sdílet na Facebook